El Lima Horta ha signat un bon començament d’any. L’equip de Sergio Manzano s’ha imposat per 66 a 51 al Segle XXI. Les hortenques sumen tretze victòries i tan sols una derrota, i mantenen la segona posició. El líder continua sent el Barça CBS. Pel que fa a l’equip de Javi Torralba se situa en setena posició amb set victòries i les mateixes derrotes.

Inici local demolidor

El partit ha començat de la millor manera per l’equip local. Les hortenques han dominat el partit a ambdós taulells liderades per una gran Vanesa Verbo, que ha anotat 12 punts. Les jugadores de Sergio Manzano han aconseguit un avantatge de catorze punts al primer quart (23-9).

Intercanvi de cops al segon quart

Però la reacció visitant ha estat ferotge. Un parcial de 2-16 ha permès a l’equip de Javi Torralbo agafar les regnes del marcador. Però el Lima Horta ha tornat el cop. Tutusaus i Verbo han liderat una ratxa d’11-0 abans del descans que ha permès a les locals recuperar el domini del partit (39-29).

El Lima-Horta es distancia

L’equip hortenc no ha donat opció al seu rival a la represa. Les jugadores de Sergio Manzano han incrementat la intensitat defensiva i han dominat el joc interior durant el tercer quart. Abans de l’últim quart, el Lima Horta ha aconseguit una distància de 17 punts (54-37).

El Segle XXI no es rendeix

Les visitants no han entregat l’espasa en cap moment liderades per Elena Buenavida, que ha aportat 15 punts. Un parcial de 0-6 ha permès el Segle XXI retallar l’avantatge al marcador a onze punts faltant quatre minuts. Però Sergio Manzano ha demanat un temps mort amb l’objectiu de fer reaccionar el seu equip i ho ha aconseguit. El Lima Horta ha sufocat a temps la rebel·lió del seu rival i no ha permès cap més cistella.