Una gran actuació de Carolina Guerrero, amb 19 punts, guia el Barça CBS fins a la catorzena victòria de la temporada. L’equip d’Isaac Fernández s’ha imposat a l’Almeda per 57 a 38. Les blaugrana conserven la primera posició i segueixen sense conéixer la derrota.

Inici amb poc encert

El primer quart s’ha caracteritzat per la manca d’efectivitat a ambdós taulells. La intensitat defensiva de tots dos equips ha impedit que cap dels dos conjunts anotés amb regularitat. L’equip blaugrana ha aconseguit obrir una petit escletxa de set punts al final del primer període (12-5).

El Barça es distancia al segon quart

El conjunt local ha arribat a tenir nou punts de diferència a l’inici del segon quart. El Barça ha disposat de nombroses oportunitats per escapar-se encara més al marcador fruit del seu domini del rebot ofensiu. Però les blaugrana no ho ha aprofitat i l’Almeda ha retallat la diferència a cinc punts. Isaac Fernández s’ha vist obligat ha demanat un temps mort i la reacció ha estat imminent. Sis punts consecutius de Guerrero han permès a les blaugrana obrir una escletxa al marcador. El resultat al descans ha estat de 26-15.

Guerrero marca el camí

La poca efectivitat del primer quart ha tornat després del descans. El parcial dels cinc primers minuts ha estat de 5-4. Poc més tard, l’Almeda ha aconseguit anul·lar ofensivament al Barça gràcies a una gran defensa. L’equip visitant ha reduit la diferència al marcador a nou punts. Un cop més, Guerrero ha anat al rescat de l’equip local amb cinc punts consecutius. Un triple de Rueda a les acaballes del tercer període ha deixat encarrilat el partit per les blaugrana (40-24).

Les locals es distancien a l’últim quart

L’avantatge culer s’ha ampliat fins als 24 punts a l’inici de l’últim quart. L’Almeda no s’ha rendit en cap moment i ha mantingut la seva bona imatge fins al final. La lluita incansable ha valgut a l’equip de Cornellà perquè la diferència final no passés de vint punts.