Partit complicat per als blaugrana. Han tingut el control i les ocasions, però no han tingut l’encert a porteria durant el primers 20 minuts del matx. Amb l’empat a zero s’ha arribat al descans. Però a la represa tot ha canviat. Al minut 22, Lin ha aprofitat un rebuig de Jesús Herrero després d’un xut de Jordi Torres. Un minut més tard, Saad ha fet una gran jugada individual i ha convertit el segon. Llavors l’entrenador, David Madrid, ha provat l’atac amb porter jugador, però no ha acabat de funcionar ja que després d’un xut de Saad la pilota ha tocat al pal i Lin ha fet el tercer del Barça. Quan només faltaven dos minuts per al final, un altre gol des de camp propi, en aquest cas ha estat Ari Santos. I per tancar el marcador Aicardo ha fet la maneta.

5 – Barça Alusport: Sedano, Ari Santos, Torras, Gabriel i Wilde –cinc inicial-; Lozano, Fernandao, Saad, Lin, Aicardo, Igor

0 – Caja Segòvia: Herrero, Palomeque, Fabián, Del Moral i José Carlos –cinc inicial-; Jorge, David, Víctor, Sergio, Borja,

Gols: 1-0 Lin (22’), 2-0 Saad (23’), 3-0 Lin (37’), 4-0 Ari (38’), 5-0 Aicardo (39’)