Eivissa - FC Barcelona B
@ibizaud

El Barça B no ha pogut sumar la segona victòria consecutiva a la segona fase de la Segona B després de perdre davant l’Eivissa per 2 gols a 1. Un gol de Rei Manaj, en pròpia porteria i un altres de Castel, han deixat inservible el gran gol que ha aconseguit Peque.

L’Eivissa s’avança amb un gol de mala sort

Després d’uns primers minuts sense domini de cap dels dos equips, l’Eivissa s’ha avançat al minut 18 amb un gol en pròpia porteria de Rey Manaj, a la sortida d’un còrner. Una jugada que els estan fent mal als blaugrana aquesta temporada. En el partit davant l’Alcoià, els de García Pimienta van rebre un gol en una jugada similar.

Poc ha trigat el Barça B en reaccionar. Quan tot just s’ha arribat a la mitja hora de partit, Peque ha engaltat un fort xut des de la frontal, que ha superat el porter Germán i ha posat l’empat a 1 en el marcador fent el seu tercer gol aquesta temporada.

A la segona part, poques ocasions de gol. Fins al minut 68, no ha arribat la primera. Ha estat per a l’Eivissa en una centrada de Davo que Goldar no ha rematat per ben poc. I set minuts més tard, Sergio Castel no ha rematat amb encert un centrada de Javi Lara. Però al minut 82, Castel no ha perdonat. El jugador d’Artea ha marcat, de nou, a la sortida d’un còrner i ha aconseguit el 2 a 1. Resulat amb el qual s’ha acabat el partit.