Guineueta

Primera derrota de la temporada de la Guineueta. Els locals han caigut davant la Unificació Llefià en un partit amb mala sort. Lesions de jugadors importants i un gol en pròpia porteria. Amb la derrota, el conjunt de Luis Gallego trenca una ratxa de quatre victòries consecutives

Mala sort davant el Llefià

Ben aviat, la Guineueta ha tingut el partit en contra des d’un bon inici. Godbless ha hagut de ser substituït, per lesió, abans dels quart d’hora de partit. I 10 minuts més tard, i després d’una ocasió d’Eric Simó, el Llefià s’ha avançat amb un gol en pròpia porteria de Sergi Ayllón.

Amb el gol, la Guineueta no s’ha enfonsat i ha anat a buscar l’empat. Ho ha fet, però, sense encert. Una de les més clares l’ha tinguda, Ao Kishimoto, al minut 42. Al descans, però, s’ha arribat amb un 0 a 1 favorable als badalonins.

A la segona part, la Guine ha continuat buscant el gol. Jacobo, al minut 62 i en un xut de falta directe, ha estat a punt d’aconseguir-ho, però el seu xut ha sortit fregant el pal de la porteria de Tomás Terrats. En canvi, el Llefià no ha perdonat la que ha tingut i al minut 70, Àlex Saumell ha fet el 0 a 2.

La mala fortuna encara ha continuat en el conjunt de Gallego. Lesió de Maakay i ocasió errada de Cristóbal. Al final, però, ha arribat el gol local. Eric Paratore ha fet l’1 a 2, al minut 85. Quedaven 5 minuts i tot i intentar-ho, la Guineueta ha vist com els punts han volat del seu estadi davant el líder del grup, el Llefià.