València Barça gol Aubameyang

Al Barça li faltava un partit amb l’efectivitat que ha demostrat a Mestalla. Davant el València el conjunt de Xavi Hernández ha aconseguit el que no havia passat a Nàpols, per exemple. L’1 a 4 ha enfonsat un equip que no ha estat capaç de sobreposar-se a l’allau ofensiva barcelonista.

Canvis a l’11 i un València amb pressió alta

Xavi Hernández ha fet moltst canvis a l’11 inicial respecte al partit de l’Europa League contra el Nàpols. Alguns d’obligats, com el d’Araujo per Piqué, sancionat, o el descans de jugadors com Adama o Pedri. La sorpresa ha estat Dembélé a l’extrem dret. El València ha fet una pressió alta que ha provocat que el Barça no es trobés còmode amb la possessió de la pilota. Els de Bordalás han intensificat els ajustos defensius i han buscat amb velocitat la porteria defensada per Ter Stegen.

Efectivitat blaugrana

La falta de dianes del Barça contra el Nàpols s’ha transformat en efectivitat golejadora a Mestalla. En 15 minuts els blaugrana han marcat tres gols. Jordi Alba s’ha convertit en l’assistent barcelonista. En el 0 a 1 ha deixat la pilota perfecta perquè Aubameyang marqués amb una classe extraordinària lluny de l’abast del porter valencià Mamardashvili. El segon gol barcelonista també ha sorgit dels peus del lateral esquerre i Dembélé ha servit de forma perfecta la pilota perquè marqués Frenkie de Jong en el minut 32. I en el 38 Aubameyang ha fet el 0 a 3 després d’una passada de Gavi. El gol l’ha hagut de revisar el VAR ,però ha quedat clar que el davanter barcelonista estava en línia. El VAR també ha intervingut en un gol del València, que finalment no ha pujat al marcador perquè la pilota havia sortit fora del camp a l’inici de la jugada.

Més gols a la segona part

El València s’ha il·lusionat amb l’1 a 3 que ha fet Carlos Soler, però Aubameyang, que ha desviat un xut de Pedri, que acabava de sortir al camp en el lloc de Frenkie de Jong, ha fet el quart gol barcelonista en només cinc xuts a porteria. Finalment Auba ha aconseguit un hat-trick. El L’efectivitat blaugrana ha estat la clau d’un enfrontament que ha tingut moltes ocasions més per part de tots dos conjunts i que ha acabat amb un València impotent davant un Barça molt superior i efectiu.