El Granollers i l’Hospitalet han ofert als aficionats un molt bon partit de futbol, ple d’emoció, d’ocasions i que ha acabat amb empat a un. L’enfrontament, corresponent a la 24a jornada del grup cinquè de la Tercera RFEF, ha deixat els dos equips satisfets per l’esforç i pel que s’ha vist al camp, però amb decensís pel fet de sumar un únic punt.

El Granollers s’avança a la primera part

El partit ha començat força igualat entre dos conjunts que sabien de la importància del matx. Un, el Granollers, per mirar de sortir de la zona de descens i l’altre, l’Hospitalet, amb la voluntat d’entrar a la zona de play-off. El primer en avisar, però, ha estat el Granollers, amb un xut el pal al minut 13, preludi de l’1 a 0 de Padilla en el minut 15. Els vallesans s’han trobat còmodes amb la pilota als peus. Ton Alcover ha estat a punt d’aconseguir l’empat amb un xut de falta que ha refusat a córner Nil. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.

Empat de Lobato

Tot just començar la segona meitat, l’Hospitalet ha aconseguit fer l’empat mitjançant Cristian Lobato. L’Hospit ha estat a punt de capgirar el marcador, però el xut de Joel Lasso ha anat al travesser. A l’altre àrea Padilla ha tingut el 2 a 1, però Mauro Rabelo ha desviat el xut. El partit ha continuat molt entretingut amb ocasions per a tots dos conjunts, tot i que finalment el partit ha acabat amb empat a un, un resultat que no satisfà cap dels dos conjunts però que fa justícia al que s’ha vist en el camp.