El Guineueta i el Sant Andreu s’han repartit els punts en el derbi que els ha enfrontat al municipal del Guineueta. Ha estat un partit vibrant amb alternances en el marcador i en què s’han pogut veure fins a sis gols (3-3).

Tres gols en vuit minuts

El partit ha començat sense un dominador clar. Cap dels dos equips no ha tingut ocasions clares en els primers minuts. Les poques aproximacions dels locals i dels andreuencs les han pogut solucionar els porters Yan Carlo i Diego Pérez sense problemes. Però, poc abans de la mitja hora, ha canviat inicialment tot. Al minut 26 i a la sortida d’un córner German Fassani, de cap, ha fet el 0 a 1. L’alegria quadribarrada ha durat poc, ja que un minut després Ayllon, amb un gran xut des de la frontal, ha tornat a empatar el partit.

I, de nou, aquest cop, però per als aficionats de la Guine, ha durat poc la felicitat. Pau Morer, al minut 34, ha engaltat un bon xut que ha superat Yan Carlo i ha tornat a avançar el conjunt de David Almazán. Poc abans del gol, Morer havia estat protagonista després d’entregar a l’àrbitre un encenedor que s’havia llençat des de la grada. Poc abans del descans, Godbless ha tingut una bona ocasió per empatar però el xut ha sortit per sobre el travesser de la porteria quadribarrada.

Tots dos equips hem perdut dos punts
Luis Gallego, entrenador de l’EE Guineueta

El Guineueta capgira el marcador però no és suficient

La segona part ha començat amb una doble ocasió per al Sant Andreu. Yan Carlo ha estat molt encertat per rebutjar de forma consecutiva dues rematades de Franco i Pau Morer, però ha estat el Guineueta qui ha marcat poc després del descans. Ferran Sánchez, al minut 51, ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per tornar a posar l’empat en el marcador.

Amb la igualada els dos equips han buscat el gol que els donés els tres punts i ha estat l’equip de Luis Gallego qui l’ha trobat. Al minut 79, Óscar Muñoz de cap ha fet el 3 a 2. El Sant Andreu, però, ha reaccionat i, cinc minuts més tard, Sergi Vives, de cap, s’ha avançat a Yan Carlo per fer l’empat a 3.