L’Espanyol B ha superat l’Andratx al Municipal de Sa Plana per 0 a 2, en un partit que ha dominat d’inici i en què després ha cedit la iniciativa, però al final ha sabut aprofitar les oportunitats i s’ha fet amb la victòria de manera clara, tot i acabar amb 10 per l’expulsió de Daniel Villahermosa.

L’Espanyol B ha començat dominant sobre l’Andratx

L’Espanyol B ha començat amb bon peu el duel contra l’Andratx, ha tingut la possessió de la pilota i ha arribat amb més facilitat a la porteria defensada per Mingo. De tota manera, el conjunt local ha anat de menys a més, cosa que ha forçat que moltes de les accions acabessin en córners. De fet, ha tingut la primera ocasió clara per avançar-se en el marcador, una rematada al minut 12 gairebé a boca de canó de Toni Jou que Fortuño ha rebutjat impecable fora dels seus dominis.

Al filial blanc-i-blau li ha costat tornar a prendre la iniciativa, i a Julian Mahicas li han arribat poques pilotes per poder marcar. En el 28, el mateix Mahicas ha filtrat una bona passada per Abde, que s’ha plantat davant de Mingo, però la jugada ha quedat invalidada per fora de joc. Però una pèrdua de pilota de l’Andratx al mig del camp ha derivat en una ocasió de perill real per als de Luis Blanco, i no l’han desaprofitada: Julian Mahicas ha deixat la pilota per a Ruben Sánchez, que ha aconseguit el 0 a 1.

L’Andratx ho ha tornat a provar amb un xut de falta directa que Fortuño ha tornat a desviar en el 36. En el 41, Abde ha marxat de la defensa local i ha demostrat tècnica i qualitat personal amb un golàs, ajustat al pal curt, que ha significat el 0 a 2 i gairebé la sentència del partit abans del descans.

L’Espanyol B segueix manant a la segona meitat

L’Espanyol B ha mantingut la dinàmica en la represa. Mahicas hauria pogut fer el tercer en el 53. Lluny d’abaixar els braços, l’Andratx ha seguit intentant reduir distàncies, tot i que amb poca efectivitat.

En un parell de minuts, el capità Daniel Villahermosa ha vist dues targetes grogues i ha deixat l’Espanyol B amb un jugador menys sobre el terreny de joc, amb 28 minuts encara per disputar.

Fortuño ha completat un partit estel·lar, i el porter perico s’ha lluït novament amb una aturada sense tenir massa visió del xut del capità de l’Andratx, Gerard Bonet. Ja complerts els 90 minuts, l’Andratx ha aconseguit escurçar les distàncies, 1 a 2, amb una canonada imparable que ha connectat Diego Martínez, sens dubte un dels gols de la jornada. El conjunt balear ha lluitant per aconseguir l’empat en el temps de descompte,però el marcador ja no s’ha mogut.