Escala Muntanyesa Primera Catalana

El Muntanyesa s’ha col·locat líder del grup 1 de la Primera Catalana després de guanyar l’Escala a domicili per 0 a 1 i ja suma 10 jornades consecutives sense perdre. Amb aquesta victòria s’ha venjat de la dura derrota en el partit d’anada, 1 a 6. Sense cap mena de dubte, el gran revulsiu d’aquest equip ha estat la incorporació del tècnic, Raúl Paje.

El Muntanyesa imposa la seva llei

El conjunt barceloní ha sortit amb moltes ganes i amb un 11 inicial amb vocació ofensiva amb Roland Garros, Velillas i Aumatell. El domini del mig del camp ha permès el control del partit, però sense ocasions clares a la porteria contrària fins a arribar al minut 30, quan Aumatell ha rematat fora una centrada de Pedro Bilbao. Sis minuts després ha arribat el 0 a 1, que ha marcat Miguel, de cap, després d’una centrada de Velillas. L’escenari era l’ideal, amb un equip molt sòlid en defensa. L’Escala ha tingut una oportunitat amb un xut que ha anat a tocar del pal. Amb el marcador per la mínima favorable a la Monta s’ha arribat al descans.

Un triomf per ser líders

La Monta s’ha mantingut molt ben posicionada en defensa i ha tingut opcions com per ampliar el marcador. Fernando Velillas ha tingut dues oportunitats molt clares, però el porter local, Quinti, ha estat molt encertat. De fet, Quinti ha evitat el segon gol i ha estat decisiu perquè la Monta no sentenciés l’enfrontament. En el temps afegit, l’Escala ha reclamat penal i, en la jugada posterior, Anguera ha tingut el 0 a 2. La Monta ha celebrat el triomf amb l’afició que s’ha desplaçat a l’Escala i que ha respost a la crida del club groc-i-negre.