RCD Espanyol Sevilla FC Sergi Darder celebra gol

L’Espanyol segueix amb la dinàmica negativa aquest 2022 i encara no coneix la victòria a la Lliga. Davant el Sevilla, els blanc-i-blaus han tornat a fer un bon partit contra un dels conjunts més homogenis del campionat. Tot i això, el punt té un sabor agredolç, perquè l’equip de Vicente Moreno ha jugat amb un home més des del minut 75.

El Sevilla, letal en atac

En els prolegòmens del partit, Diego López ha rebut un homenatge pels 200 partits com a jugador de l’Espanyol. El porter espanyolista ha tingut poca feina en els primers 20 minuts de joc. Tampoc Bonno que, en el 24, ha salvat el Sevilla després d’un xut potent de Raúl de Tomás que ha refusat el porter del conjunt andalús. El xut posterior de Vilhena ha anat fora. El Sevilla, però, té un potencial ofensiu increïble i Rafa Mir ha aconseguit marcar el 0 a 1 en el minut 36 després d’una centrada espectacular del Papu Gómez, que havia entrat al camp en substitució del lesionat Martial. Amb el resultat advers s’ha arribat al descans.

Empat de Sergi Darder

Als cinc minuts de la represa, l’Espanyol ha empatat mitjançant Sergi Darder, de cap, després d’una molt bona centrada d’Óscar Gil. Aquest és el tercer gol de Darder aquesta temporada en Lliga i el segon que marca de forma consecutiva, després del que va fer al derbi. El conjunt de Vicente Moreno ha estat intens davant un equip amb molts recursos i que ha buscat canviar la dinàmica amb l’entrada de Rakitic i Óliver Torres. El Papu ha tingut l’1 a 2, però poc abans Vilhena havia estat a punt de fer el 2 a 1. Amb els canvis, l’Espanyol ha començat a patir contra un Sevilla insistent en atac.

Expulsió de Koundé

El partit ha canviat en el minut 75 per una targeta vermella a Koundé després d’una falta de Javi Puado. El Sevilla, amb 10 jugadors, ha continuat buscant el gol de la victòria, però l’Espanyol ha fet un pas endavant. Raúl de Tomás ha tingut el gol de la victòria a tocar. Tot i la insistència local, el conjunt blanc-i-blau no ha pogut aconseguir un triomf que se li resisteix aquest 2022.