David López ha debutat amb la UA Horta en la desfeta dels hortencs contra el Castelldefels per 1 gol a 4. El migcampista que ha deixat el Terrassa per fitxar amb els barcelonins fins a final de temporada ha quallat una bona actuació en els 45 minuts que ha disputat.

Bona imatge individual en un mal partit col·lectiu

David López ha sortit al descans. Amb 0 a 1 al marcador, Raul Matito i Nacho Castro han decidit fer tres canvis d’una tacada per començar la segona meitat i el nou fitxatge hortenc ha estat un dels escollits. David López s’ha situat com a interior al costat de Joan Vives i han han mostrat bona compenetració. L’ex del Terrassa, a més a més, s’ha convertit en el jugador més destacat de l’Horta juntament amb Yamandú, que, tot i encaixar 4 gols, n’ha evitat un parell més, amb aturada de penal inclosa. De fet, l’1 a 2 d’Erik ha arribat després d’una gran jugada individual de David López, que amb una gran conducció ha anat eliminant rivals un darrera de l’altre.