athletic-barca-femeni-050120
@fcbarcelona

El FC Barcelona ha guanyat per 0 a 3 al camp de l’Athletic Club en un dels desplaçaments més complicats de la temporada. Les jugadores de Lluís Cortés consoliden encara més el lideratge de la Lliga després que l’Atlètic de Madrid hagi empatat amb el Rayo Vallecano.

Primera part igualada

Els 32.068 espectadors que han assistit a San Mamés han gaudit d’una primera part molt igualada i que ha acabat sense gols. Un parell d’ocasions de Martens i Alexia han estat el més destacat d’uns primers quaranta-cinc minuts en que no s’ha mogut el marcador.

Oshoala, protagonista a la segona meitat

El primer gol del partit ha arribat al minut 64, Mariona, després d’una bona jugada individual i amb un gran xut, ha obert el marcador i ha donat ales a les blaugrana que han trobat més forats a la defensa a partir de llavors. Lluís Cortés ha fet entrar Oshoala i Hamraoui a la segona meitat i els canvis han donat el resultat esperat. Al minut 77 , una centrada de la francesa ha estat rematada de cap per la nigeriana al fons de la xarxa. I quan només quedaven quatre minuts pel final, de nou, Oshoala ha engaltat una potent xut a l’escaire dret.

Més líders

Amb aquesta victòria, el Barça ja en suma 15 de consecutives, arribant als 40 punts, set més que l’Atlètic de Madrid, que ha empatat al camp del Rayo Vallecano i es queda amb 33 punts. Amb aquesta victòria contra les basques acaba la primera volta de la Lliga.