Final Danone Nations Cup

La gran cita mundialista en categoria aleví masculina i femenina, la Danone Nations Cup, tindrà lloc a l’estadi de l’Espanyol, l’RCDE Stadium, el proper dissabte 12 d’octubre. Estan citats a l’esdeveniment els campions estatals dels 27 equips participants. Nens i nenes d’entre 10 i 12 anys competiran per aconseguir la victòria en un torneig que promou valors i hàbits de vida saludables més enllà de l’excel·lència futbolística.

L’Espanyol, en categoria femenina i el Barça, en masculina

El conjunt blanc-i-blau i l’equip blaugrana es van proclamar campions en la final de la Danone Nations Cup a Espanya després de vèncer l’Atlètic de Madrid i el Vila-real respectivament. Va tenir lloc a Paterna, la ciutat esportiva del València CF, durant el primer cap de setmana del mes de juny. A hores d’ara, tots dos equips compten els dies per arribar en la millor forma possible a la gran final del 12 d’octubre, que enguany celebra la vintena edició de la Danone Nations Cup.

Renovació d’acord entre l’FCF i Danone

En l’acte celebrat a Barcelona que ha servit per presentar la gran final, s’ha ratificat igualment l’acord de col·laboració entre la Federació Catalana de Futbol i Danone que els uneix des de fa més d’una dècada. L’edició d’aquest any és especial atès que és una de les iniciatives que han de servir per commemorar el centenari del naixement de l’empresa barcelonina Danone. Amb el nou lema d’aquesta edició, “Play football, change the game”, la Danone Nations Cup aposta per un torneig que vol convertir nens i nenes en ciutadans del món i promocionar al mateix temps hàbits de vida i alimentació saludables.