cursa mercè 2022

La Cursa de la Mercè 2022 va obrir fa unes setmanes les inscripcions i dies abans que se celebri ja no hi ha més espai per participar en aquesta cita esportiva: quan falten pocs dies per al dia de la cursa, ja s’han assolit els 8.000 inscrits. Això vol dir, per tant, que les inscripcions per córrer els 10 quilòmetres estan tancades.

Si bé enguany no hi ha restriccions sanitàries per la covid, el nombre de corredors és menor que abans de la pandèmia. Per exemple, alguns anys previs a la crisi sanitària va arribar a haver-hi 10.000 participants en una mateixa edició.

La recollida de dorsals, divendres i dissabte

A banda de l’entrenament per fer front a la Cursa de la Mercè, la següent cita dels corredors serà divendres o dissabte, quan hauran d’anar a recollir el seu dorsal al Pavelló 7 de la Fira de Barcelona, a la plaça de Josep Puig i Cadafalch (Montjuïc).

Viatges gratis en transport públic

Les persones que estan inscrites a la Cursa de la Mercè podran obtenir un bitllet senzill gratuït d’anada (fins a les 9 h) i de tornada (a qualsevol hora del dia 18) des de qualsevol estació de Barcelona amb venda a taquilles.