A les 9 h s’ha donat el tret de sortida a la 15a edició de la Cursa de la Dona. Es tracta d’una prova atlètica solidària, perquè els diners de les inscripcions es destinen a projectes d’investigació del càncer de mama. En tot moment l’ambient ha estat molt festiu i moltes participants han preferit caminar i ballar el ritme de la música, en lloc de córrer. A més, moltes han aprofitat per venir amb amigues o amb la família. Entre les inscrites també hi havia dones que han patit càncer de mama i que han celebrat la seva recuperació participant a la cursa.

És una de les curses més populars i multitudinària que se celebren a la ciutat.  De fet, aquest any s’ha batut rècord d’assistència i hi han participat 36.000 persones, majoritàriament dones, tot i que hi ha homes que també s’han volgut sumar a la lluita.

cursa-dona-2019

La Cursa de la Dona té un recorregut de 8 km. Ha començat a l’avinguda e la Reina Maria Cristina, ha recorregut la Gran Via fins a la via Laietana i, després, el Paral·lel fins arribar a Rius i Taulet, on hi havia la meta. Això ha afectat 30 línies de bus, aproximadament.