El Sant Andreu ha perdut al camp del San Cristóbal per 2 gols a 0. Els quadribarrats sumen la segona derrota consecutiva a la lliga i es queden a dos punts de les posicions de play-off. Els homes de Mikel Azparren no han fet un bon partit. A la primera part, el Sant Andreu ha reclamat un penal per una caiguda de Josu dins l’àrea que, a més, ha vist la targeta groga per simular. Laro Setien ha estat el jugador més incisiu en el primer temps. Cap dels dos equips ha disposat de clares ocasions per moure el marcador. A la segona part, les coses han canviat. Els visitants han buscat la porteria contrària amb més insistència, però ha estat el San Cristóbal qui s’ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Èric Zárate en el minut 70. Tres minuts després Ruy Gama ha sentenciat marcant el 2 a 0. Juanan ha estavellat la pilota al travesser en l’ocasió més clara per al Sant Andreu. Òscar Sierra, per als locals, ha fallat un llançament de penal. A les acaballes del partit, Josu ha estat expulsat per la segona targeta groga, per protestar. El Sant Andreu suma la tercera derrota de la temporada, la segona de consecutiva, i sembla que està en el pitjor moment de la temporada. La situació la poden revertir el cap de setmana vinent guanyant al Narcís Sala el Manresa.

David Aragón debuta en el Sant Andreu

El porter, David Aragón, ha debutat com a titular a la porteria del Sant Andreu. Segovia deixava avui el futbol per motius laborals i el tècnic, Mikel Azparren, ha decidit que fos suplent.