El Correblau és una cursa molt especial. Té un caràcter solidari i familiar que la fa diferent a moltes d’altres proves de la ciutat. En la cinquena edició s’han esgotat els 730 dorsals de les tres curses diferents: una de 10 quilòmetres, novetat d’enguany, una de 5 i una caminada popular. Tot un èxit de participació en una prova que s’ha desenvolupat al Parc del Fòrum.

Correblau solidari

El que fa diferent el Correblau és la participació familiar de nens i nenes amb autisme que poden gaudir amb una jornada d’esport i festa. Part de la recaptació serveix per impulsar un projecte d’inclusió escolar d’alumnes amb autisme dins del Projecte Construïm Capacitat. Aquest projecte el promou l’Associació Aprenem, que des del 2006 treballa per la Inclusió de les Persones amb Trastorns de l’Espectre Autista.

Correblau 2019 autisme

Guanyadors

Entre els participants  hi havia l’Albert Navarro, que a principis d’aquest novembre va acabar el projecte solidari “6 Majors 6 Reptes”. En acabar la cursa l’Albert ha fet entrega a l’Associació Aprenem de 6.235 euros, el fons recaptat en l’última de les maratons, disputada a Nova York, perquè nens amb autisme puguin fer esport inclusiu. Tot i que la part competitiva no és la més destacada, perquè el que més importa és la participació, també hi ha guanyadors de les dues proves.

Cursa 10 quilòmetres guanyadores

 1. Andrea Soto
 2. Gabriela Barbaglia
 3. Gemma Gotor

Cursa 10 quilòmetres guanyadors

 1. Borja Pérez
 2. Marcos Lamas
 3. Pedro Muñoz

Cursa 5 quilòmetres guanyadores

 1. Elisabet Cartoixa
 2. Alicia Rogrigo
 3. Meritxell Cruells

Cursa 5 quilòmetres guanyadors

 1. Roger Vila
 2. José Luis Socorro
 3. Alberto Rodríguez