El Júpiter perd davant el Rubí
@CE_Jupiter

El Júpiter ha agafat aire amb una victòria per la mínima davant la Grama. El conjunt de la Verneda rebia un dels equips capdavanters de la categoria. Un solitari gol d’Àlex Prat de penal ha donat el triomf al Júpiter.

Ivan atura un penal clau

El partit no ha començat de la millor manera per als de la Verneda. Als 7 minuts de partit, l’àrbitre ha xiulat penal favorable a la Grama. Si més no, el porter Ivan ha endevinat les intencions d’Èric i ha aturat el seu llançament. Aquesta intervenció ha despertat el Júpiter i el partit ha augmentat en intensitat. La Grama també ha anat agafant el ritme del partit progressivament. Tot i així, tots dos conjunts han estat incapaços de mostrar un joc vistós i amb l’empat a 0 s’ha arribat al descans.

Àlex Prat dona els tres punts al Júpiter

Després d’una primera meitat sense gols, el Júpiter ha sortit decidit a trencar la igualada al marcador. Al minut 56, Àlex Prat ha avançat el conjunt de la Verneda des dels onze metres. Els locals han començat a controlar el partit, cercant un segon gol que donés la tranquil·litat. Per la seva banda, la Grama intentava empatar el partit, però sense encert. El marcador ja no s’ha mogut i els tres punts s’han quedat a la Verneda.