Sense opcions a més ensopegades. Així es planteja el Sants el partit contra el Vilafranca d’aquest diumenge, 17 de novembre, a les 12 h. El conjunt del Penedès encadena una ratxa de quatre jornades sense perdre, mentre que els santsencs només han guanyat un dels últims nou partits disputats.

El vuitè contra l’últim

El matx contra el Vilafranca s’ha convertit en una final per als de Tito Lossio. Els santsencs ocupen l’última posició després d’aconseguir només nou punts en 12 jornades. L’equip semblava recuperar les bones sensacions contra el Figueres, però en l’última jornada disputada el Sants va tornar a perdre, aquest cop contra el Cerdanyola. L’equip és el més golejat de la categoria amb 34 dianes en contra.  Per aquest partit, Tito Lossio no podrà comptar amb els sancionats Alberto Gómez i Guillem Hernández.

Per la seva banda, el Vilafranca arriba a l’enfrontament amb una ratxa de quatre partits sense perdre. Això sí, els d’Ivan Moreno només han sumat dos punts del últims sis punts disputats després d’empatar amb el Cerdanyola i el Manresa. Els vilafranquins tenen 21 punts amb un balanç de sis victòries (la primera va ser contra l’Europa), tres empats i tres derrotes.