El davanter del RCD Espanyol Facundo Ferreyra ha parlat en roda de premsa sobre la situació que viu l’equip. El davanter blanc-i-blau està convençut que els gols arribaran i els davanters començaran a marcar, i afirma que l’equip està treballant i està competint perquè la situació actual canviï.

“Només penso a treballar i aprendre dels errors”

Chucky ha destacat que “només pensa a treballar i a agafar les crítiques del tècnic per aprendre”, i ha explicat que si es posés a llegir tot el que es diu sobre la falta de gol de l’equip segurament tindria més pressió. Per això diu que intenta aïllar-se perquè creu que “és l’única manera de sortir d’aquestes situacions”, que assegura que ja ha viscut uns quants cops i ha pogut revertir.

“Hem d’assumir on estem i jugar amb confiança”

Ferreyra està segur que han de ser conscients del moment delicat en què es troben però, sobretot, assegura que no han de precipitar-se. L’única manera de sortir de la situació és “jugar amb confiança i ser atrevits”, ha afegit. També ha dit que té ganes de marcar a la Lliga i poder donar així una alegria a l’afició.