La marea rosa ha impregnat avui els carrers de Barcelona. 34.000 dones de totes les edats s’han citat a l’avinguda de la Reina Maria Cristina per participar a la Cursa de la Dona, que s’ha celebrat avui a la Ciutat Comtal. Una xifra rècord que evidencia que cada vegada són més les dones que surten a solidaritzar-se amb la lluita contra el càncer de mama.

La guanyadora de la cursa ha estat Meritxell Soler, amb un temps de 29 minuts i 10 segons; seguida per la corredora Sara Loehr, que ha completat el recorregut amb 30 minuts i 16 segons. La tercera classificada ha estat Montse Carazo, amb 30 minuts i 23 segons.

Qui tampoc no s’ha volgut perdre l’ocasió ha estat la campiona olímpica Mireia Belmonte. L’ambaixadora de banc Santander no ha pogut córrer la cursa per un esquinç al peu però ha volgut acompanyar les milers de protagonistes en la cita. La medallista olímpica en natació sincronitzada, Ona Carbonell, també ha participat en els actes organitzats al llarg del dia.

Mares, filles, cosines, joves, àvies. Totes, avui, han emprès aquest recorregut de 7,8 quilòmetres per lluitar contra el càncer de mama. Avui el ritme l’han marcat elles.