La Copa del Rei de futbol sala és territori blaugrana, amb la victòria contra el Cartagena ja són vuit les vegades que els capitans del FC Barcelona han aixecat el trofeu. Aquesta vegada va ser Sergio Lozano qui va ser l’encarregat d’enlairar la Copa. El capità no va poder disputar la final per la lesió que es va fer a la semifinal contra Palma Futsal i tots els seus companys van dedicar-li el triomf.

El resum d’una final amb gol de Pito a la pròrroga

El Barça, sempre al davant

El Barça va comandar el partit des de bon començament i va arribar a situar-se amb un clar dos a zero gràcies als gols de Ferrao als sis minuts i de Dyego als vint. Però al Cartagena l’entrena Duda, un tècnic que històricament ha plantejat molts problemes al Barça i no va donar el partit per perdut. Els murcians van arribar a empatar a dos. Motta va retallar la diferència i Antonio va tenir la mala fortuna de fer-se un autogol. Amb empat a dos començava un altre partit. Als 38 minuts va tornar a aparèixer l’encert de Ferrao, que va posar el 3 a 2. Però en la jugada següent nou autogol blaugrana, aquesta vegada de Coelho. El partit va necessitar de la pròrroga per decidir-se i llavors va sorgir la màgia de Pito per establir el 4 a 3 definitiu als 43 minuts. És el tercer títol que guanyen els culers aquesta temporada després de la Supercopa d’Espanya i la Copa Catalunya.