El Barça jugarà la final de la Copa del Rei contra el Cartagena després de superar el Palma Futsal a les semifinals per 1 a 5. El conjunt blaugrana s’ha imposat gràcies a l’efectivitat i a la bona defensa en els moments finals. La mala notícia, però, ha estat la lesió de Sergio Lozano.

Un partit molt elèctric

El partit ha començat molt elèctric, tot i tractar-se d’un partit decisiu. El Palma ha volgut pressionar molt en l’un contra un, fet que li permetia trobar accions d’atac, algunes de les quals les ha refusat molt bé Dídac Plana. Però el Barça s’ha tret la pressió de sobre ràpidament i ha buscat la porteria contrària, on Carlos Barrón també ha estat molt encertat. El Palma ha comès quatre faltes en només sis minuts, fet que l’ha pogut condicionar la resta de la primera meitat. De fet, l’entrada del porter Luan Muller en el lloc de Barrón ha provocat que els balears tinguessin més la pilota perquè Muller té més capacitat de jugar-la que Barrón. En una d’aquestes jugades el Barça ha estat a punt de fer el 0 a 1, però el jugador Chaguinha, ben col·locat, ha pogut refusar el xut fluix dels blaugrana.

El Barça encarrila el partit abans del descans

El Barça, curiosament, ha marcat en una errada del Palma en xut de falta directa. Carlos Ortiz ha tapat el xut i ha aconseguit recuperar la pilota i ha superat el porter balear quan faltaven sis minuts per arribar al descans. El conjunt de Jesús Velasco ha aconseguit el 0 a 2 mitjançant Catela (un gol que ha entrat per l’escaire) just abans de la mitja part, fet que encarrilava l’enfrontament per als blaugrana.

Ferrao sentencia des del doble penal

La segona meitat ha començat amb un penal d’Antonio sobre Chaguinha que ha obert l’enfrontament. El gol de Tayevi, als 24 segons de la represa (1-2), ha posat emoció i molta intensitat. El Barça ha patit durant alguns minuts, però un doble penal al minut 30 l’ha aprofitat molt bé Ferrao per fer l’1 a 3. El jugador brasiler ha estat l’encarregat de fer l’1 a 4, també de doble penal, just abans d’acabar el partit. L’1 a 5 definitiu l’ha fet Pito quan faltaven 9 segons.