FC Barcelona Futbol Sala Campio Supercopa Espanya
@FCBfutbolsala

El Barça ha superat l’Inter per 3 a 5 en la final de la Supercopa d’Espanya de futbol sala que s’ha disputat al Palau d’Esports d’Alzira. El conjunt de Jesús Velasco ha aconseguit la quarta Supercopa de la seva història, la segona consecutiva.

L’Inter s’avança a la primera part

La final no ha començat bé per a l’Inter, ja que Jose Raya s’ha lesionat en el primer minut de joc. Un fet que no ha afectat els seus companys, en el minut 5, Fits ha fet el primer gol dels madrilenys després d’una pèrdua de pilota de Lozano. Els blaugrana han intentat reaccionar, Carlos Ortiz ha assistit Sergio González que, amb un bon xut, ha enviat la pilota al pal de la porteria de Jesús Herrero. El Barça s’ha carregat ben aviat amb cinc faltes. Quedaven poc més de nou minuts de la primera part i els jugadors de Jesús Velasco no han pogut jugar amb la mateixa intensitat per no cedir un doble penal a l’Inter. Sergio González ha estat ben a prop de situar l’empat en el marcador, però Jesús Herrero ho ha impedit. A 33 segons per acabar, Lozano ha posat a prova el porter de l’Inter. Un Barça que ha marxat al descans per darrere en el marcador i que ha sobreviscut a les cinc faltes.

El Barça capgira la final

Bona sortida del Barça després del descans, Coelho ha enviat un xut al travesser. Un error de Jesús Herrero ha estat aprofitat per Sergio González, que s’ha quedat sol davant del porter madrileny i ha fet el gol de l’empat. La polèmica ha arribat a 13 minuts per acabar, per unes mans de Drahovsky dins de l’àrea que els àrbitres han assenyalat com a falta fora de l’àrea perquè han considerat que no hi havia intencionalitat. Antonio ha situat el Barça per davant a la final al minut 29 de joc i Adolfo ha fet el tercer del conjunt de blaugrana a cinc minuts per acabar. La resposta del conjunt madrileny pocs segons després jugant de porter jugador, Cecilio ha superat Didac Plana. El quart gol blaugrana ha arribat amb la tradicional jugada de Dyego Zuffo. El cinquè gol l’ha fet Marcenio a dos minuts del final. A cinc segons per acabar Borja ha fet el tercer i definitiu gol del partit, que ha deixat el 3 a 5 favorable al Barça. El conjunt blaugrana s’ha convertit en el campió de la Supercopa d’Espanya.