La Santboiana s’ha emportat el derbi de la Divisió d’Honor de rugbi contra el Barça Rugbi per 35 a 21. El partit ha estat molt igualat i s’ha decidit en els últims 20 minuts. Els assaigs de Pau Anguita i de Lescano i un xut de càstig de Socino han donat la victòria als del Baix Llobregat.

Felipe Alegria manté viu el Barça

La Santboiana s’ha avançat en el marcador en el primer minut de partit gràcies a un xut de càstig de Juan Pablo Socino, 3 a 0. L’equip de Sergio Guerrero ha dominat de principi a fi al primer temps. Als 22 minuts primer assaig del partit a mans de Aleix Buira, 10 a 0.

Els blaugrana hi han reaccionat i quatre minuts després assaig de Felipe Alegria en una ràpida jugada, 10 a 7. Però la Santboiana ha anotat 10 punts seguits. Federico Bianchini ha anotat un assaig i un xut de càstig de Socino, 20 a 7. Però en una altra jugada molt ràpida, Felipe Alegria ha aconseguit el seu segon assaig i el segon per als blaugrana, 20 a 14 al descans.

Pau Anguita i Socino donen la victòria a la Santboiana

El Barça ha sortit molt elèctric i només ha necessitat un minut per anotar un nou assaig a mans de Pau Aira i avançar per primer cop els blaugrana en el marcador, 21 a 20, gràcies al xut transformat per Bautista Guemes.

Pau Anguita, en una gran jugada de punta a punta de l’atac, torna ha avançar la Santboiana, 27 a 21. Juan Carlos Socino ha posat els locals nou punts per sobre, 30 a 21. Als últims minuts Juan Manuel Lescano ha posat el definitiu 35 a 21.