El Muntanyesa ha perdut de forma clara contra l’Hospitalet (4-0) i té cada vegada més difícil l’accés al play-off d’ascens a la Segona RFEF quan falten tres jornades per acabar la Lliga. Els de Nou Barris només han aconseguit una victòria en els últims vuit partits. De fet, els de Raúl Paje han sumat sis punts dels últims 24. Tot i que l’objectiu, la salvació, s’ha aconseguit, l’afició s’havia il·lusionat amb la possibilitat de jugar el play-off. No és impossible, però les coses s’han complicat.

Golàs de falta de Ton Alcover

Des de l’inici s’ha vist que els dos equips tenien molt clar que l’enfrontament era molt important. El Muntanyesa, tot i jugar en un camp de dimensions més grans que l’habitual al Municipal de Nou Barris, ha buscat el futbol directe característic. Tant Hèctor Simon com Raúl Paje han volgut que els seus jugadors pressionessin la sortida de la pilota, fet que ha provocat que el joc no hagi estat gaire vistós. Però en el minut 44 la qualitat individual de Ton Alcover ha permès que l’Hospi s’avancés en el marcador. El migcampista ha fet l’1 a 0 en un xut de falta des de fora de l’àrea que ha anat a l’escaire. Eric Mourin no ha pogut fer res per evitar el gol. És el tercer gol de falta consecutiu que marca l’exjugador del Sant Andreu.

L’Hospitalet sentencia el Muntanyesa

L’Hospitalet ha passat per sobre de la Monta a la segona meitat. En només 13 minuts, els riberencs han fet tres gols. Adán ha marcat el 2 a 0 en el minut 52. Només tres minuts més tard, Kanteh ha comès penal sobre Rubi que Canario s’ha encarregat de transformar en el 3 a 0. El mateix Canario ha estat protagonista quan després d’una centrada per la banda ha deixat passar la pilota i Albert López, tot sol, ha marcat el 4 a 0.

El conjunt local ha tingut opcions per ampliar el marcador i els groc-i-negres han buscat, amb alguns canvis, fer el gol de l’honor. Roland Garros l’ha tingut a prop, però Aliaga ha refusat el xut del davanter de la Monta. Els de Raúl Paje ho han continuat intentat, però el gol no ha arribat.