Sants Grama

El Sants ha perdut per 2 a 3 contra la Grama i segueix en posicions de descens. El conjunt dirigit per Borja López ha perdut per tercera jornada consecutiva i no aconsegueix sortir de la part baixa de la classificació, de fet, és penúltim. Quan només falten tres jornades pel final de la Lliga, el Sants cada vegada veu més difícil la salvació.

Bona reacció del Sants

Els santsencs han arrencat el partit amb mal peu i és que al minut 2 de partit els de Borja López ja han rebut el primer gol. Un xut llunyà d’Adrián Gimeno ha col·locat la Grama al davant del marcador. Els barcelonins, però, conscients de la importància del partit, no s’han rendit i han aconseguit empatar en el minut 25 amb un gol de Cadena. Ambdós conjunts han seguit lluitant per avançar-se en el marcador, però aquest no s’ha mogut més durant els primers 45 minuts.

Segona part molt moguda

La Grama ha sortit amb molta intensitat a la represa i al minut 50 ha aconseguit tornar-se a avançar al marcador amb un gol d’Alex Montalban. La reacció dels santsencs, però, ha estat ràpida i Sergio Paz ha tornat a empatar el partit per al club barceloní al minut 58. Malauradament per al Sants la seva alegria ha durat poc i és que al minut 66, Ángel Gonzalez ha tornat a avançar la Grama al marcador. Aquesta vegada, però, els barcelonins no han aconseguit igualar el marcador i han acabat perdent el partit. Amb aquesta derrota al Sants cada cop se li complica més la salvació.