El Barça Atlètic ha empatat contra l’Atlètic Balears per 2 a 2. El conjunt barceloní ha començat el partit guanyant per 2 a 0, però els balears han aconseguit empatar a la segona part. Amb aquest resultat, el filial blaugrana continua en posicions de play-off d’ascens, però perd dos punts molt valuosos.

Bona primera meitat dels de Rafa Márquez

El Barça Atlètic ha començat el partit sent el clar dominador del joc. El filial blaugrana ha tingut la possessió en tot moment i ha buscat el gol des de l’inici. L’esforç del conjunt dirigit per Rafa Márquez ha tingut recompensa i el gol no ha trigat a arribar. Luismi Cruz ha estat a punt d’encetar el marcador al minut 20, però Lucas Díaz li ha aturat el xut. El mateix Luismi, però, al minut 27 ha posat l’1 a 0 al marcador des dels 11 metres després que l’àrbitre assenyalés penal sobre Carbonell. Amb l’avantatge al marcador el Barça Atlètic ha continuat atacant amb intenció d’ampliar el resultat i just abans de la mitja part, al minut 44, Moha Moukhliss ha fet el segon gol del partit després d’una molt bona combinació amb Álvaro Nuñez.

Galleda d’aigua freda per als blaugrana

La segona part del partit ha estat un anar i venir i ha tingut un guió totalment diferent del de la primera. Amb l’avantatge del 2 a 0 el Barça Atlètic ha continuat tenint la possessió i buscant el tercer gol que sentenciés el partit per complet. Al minut 65, però, Dioni ha marcat el 2 a 1 i l’Atlètic Balears ha retallat la distància al marcador. Només tres minuts després, al 68, quan el Barça Atlètic encara s’estava refent del gol rebut, el conjunt visitant ha empatat el partit amb una diana de Xisco Jiménez. Els de Rafa Márquez han buscat el gol de la victòria als últims minuts de partit, però el marcador no s’ha mogut més.