Poca presentació necessita Carles Puyol. L’exjugador i excapità del Barça sempre ha estat un exemple de comportament dins els camps de futbol. Per tant, quan parla se l’ha d’escoltar. Puyol ha estat preguntat per jugador del Reial Madrid Vinícius i sense voler a aprofundir molt en la seva resposta, sí que s’ha atrevit a donar-li un consell.

Puyol elogia Vinícius i li dona un consell

Puyol ha elogiat el jugador brasiler. Ha dit que “és un gran jugador que marca diferències i que hauria de ser admirat en tots els camps, però m’agradaria parlar amb ell i dir-li el que penso, el que sento”. En aquest sentit ha explicat que parlaria amb el jugador blanc com “a company, és un gran futbolista i si cambiés la seva actitud tindria més reconeixement”.

Puyol també ha parlat de la victòria del Barça al camp de la Reial Societat. L’excapità ha explicat que “no sempre es pot jugar bé i guanyar, però que la victòria donarà confiança”. A més, està segur que Xavi Hernández està analitzant el joc de l’equip, ja que ell, millor que ningú, sap que és el Barça.