El Barça ha guanyat per 8 a 0 el Sevilla i referma el lideratge en solitari a la Lliga F. Tot i que els aficionats abans de començar el partit tenien la mirada posada en Aitana Bonmatí, que aquest diumenge ha ofert la Pilota d’Or a tots els presents, quan ha començat a circular la pilota a l’Estadi Johan Cruyff ha canviat el paradigma. Salma Paralluelo ha eclipsat totes les mirades amb un pòquer de gols, que li han donat la victòria al Barça.

Un Barça orquestrat per Salma Paralluelo

La primera meitat ha tingut un nom propi: Salma Paralluelo. La número 7 del Barça ha fet una gran actuació amb un pòquer de gols durant la primera meitat. Les de Jonatan Giráldez s’han sentit còmodes després de l’aturada de seleccions i han elaborat un gran joc contra un Sevilla molt superat. Abans d’enfilar cap als vestidors, el partit ja quedava sentenciat amb un 4-0.

Incansables, les blaugranes amplien la distància al marcador

A la represa, i amb la feina feta, les blaugranes han premut més l’accelarador i han ampliat la distància al marcador. Només començar Mariona ha agafat les regnes de l’atac blaugrana i ha marcat un doblet. També s’han afegit al festival de gols Graham Hansen i Marta Torrejón, que justament avui feia 400 partits vestint la samarreta del Barça, que han acabat posant el 8 a 0 definitiu al marcador.