L’Espanyol B ha aconseguit un empat (1-1) contra el València Mestalla en un partit molt igualat. Català ha estat l’autor del gol per al conjunt blanc-i-blau, mentre que Rodrigues ha posat l’empat al marcador quan faltaven cinc minuts per al final. D’aquesta manera, l’Espanyol té 9 punts i es manté momentàniament dotzè amb dos partits més que el Cerdanyola, que es tretzè amb els mateixos punts.

Predomina la igualtat a la primera part

El partit ha començat amb molta igualtat entre els dos filials a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El València ha buscat crear perill amb ràpides internades per banda, però l’Espanyol s’ha posicionat més bé sobre la gespa. L’equip perico ho ha intentat contínuament amb llargues possessions de pilota, encara que no ha aconseguit crear ocasions de perill sobre la porteria del València Mestalla.

Sadik ha estat el primer jugador de l’Espanyol a crear una bona oportunitat de gol amb una conducció per banda i un posterior xut que ha atrapat sense problemes el porter del conjunt xe. La resposta del València ha arribat en l’últim segon de la primera part en una rematada a la sortida d’un córner que quasi ha suposat el 0 a 1 al marcador.

Català avança l’Espanyol i Rodrigues empata el partit

La segona meitat ha arrencat amb la mateixa dinàmica que la primera, amb el València defenent amb facilitat les internades de l’Espanyol. L’equip que dirigeix Manolo González ha tingut la millor ocasió del partit a les botes de Pau, que no ha aconseguit dirigir el xut dins la porteria del conjunt valencià. Per altra banda, l’equip visitant s’ha acostat amb un xut llunyà que se n’ha anat per sobre del travesser.

L’Espanyol ha aconseguit trencar l’empat al minut 76 de partit amb una bona rematada de Català, després d’una falta lateral. El defensor del conjunt blanc-i-blau s’ha estrenat aquesta temporada com a golejador. Quan faltaven cinc minuts per acabar, el València ha aconseguit l’empat amb una bona definició de Rodrigues, a causa d’un error defensiu imperdonable del combinat perico. Finalment, l’empat no s’ha mogut de l’electrònic i l’enfrontament de filials ha acabat amb un repartiment de punts que no satisfà cap dels dos equips.