El Muntanyesa ha empatat a zero contra el Peralada al Municipal de Nou Barris en un partit marcat per la igualtat al marcador al terreny de joc. Amb aquest resultat, l’equip que entrena Raúl Paje, que ha vist el partit a la graderia per sanció, encadena sis partits sense conèixer la derrota i acumula 13 punts de 15 possibles com a local.

Primera part molt igualada a la Bombonera

El Peralada ha començat més actiu contra la Monta. En els primers 20 minuts de partit, Alejandro Sánchez ha tingut un parell d’oportunitats, però els seus xuts se n’han anat per sobre del travesser d’Eric. A partir del minut 25, la Monta ha començat a carburar en atac, però sense xutar a porteria. Al minut 30, l’àrbitre ha anul·lat un gol a el Muntanyesa per fora de joc d’Alarcón després d’una bona jugada de Marcel Howarde. Abans d’anar als vestidors, el Peralada ha tingut la més clara del partit amb un xut d’Alejandro Sánchez que se n’ha anat fregant el pal de la porteria d’Eric.

Xavi Múrcia torna als terrenys de joc després de la lesió

El Muntanyesa ha començat patint a la segona amb una rematada de Júnior que ha refusat Eric amb l’ajuda del travesser. Els de Raúl Paje han tingut la més clara del partit al minut 53, amb un contraatac que ha deixat sol Alarcón contra Jona i que el porter ha salvat el que hauria estat l’1-0 per als locals. Una de les bones notícies del partit ha estat la tornada de Xavi Múrcia als terrenys de joc després de la lesió a l’espatlla. El jugador de la Monta ha entrat al terreny de joc al minut 65. Abans dels minuts finals, l’equip de Nou Barris ho ha continuat intentant, però no ha pogut batre Jona.