Xavi Hernández s’ha mostrat molt crític amb el partit que el Barça va jugar dissabte al Reale Arena contra la Reial Societat. Tot i el bon resultat per als culers, amb la victòria a l’últim minut gràcies a una bona rematada de Ronald Araújo, el Barça no va jugar un bon partit en línies generals i el tècnic egarenc es va mostrar molt autocrític a roda de premsa.

L’entrenador del Barça va expressar disconformitat amb la imatge que va deixar l’equip. El de Terrassa va deixar clar que la Reial Societat s’havia merescut molt més i que el principal problema del Barça va ser la falta d’intensitat, sobre tot a la primera meitat. La primera part de l’equip no va ser gens bona, i Xavi ho va confirmar amb aquesta afirmació: “Els primers 20-25 minuts són inacceptables per a nosaltres“.

El Barça es troba amb una “victòria inesperada”

El Barça es va emportar els tres punts del Reale Arena amb un gol a l’últim minut de Ronald Araújo. Xavi va valorar el triomf com una “victòria d’or” i inesperada des de la banqueta del Reale Arena. El tècnic egarenc va ser honest i va reconèixer que l’equip d’Imanol Alguacil es va merèixer molt més que una derrota. Tot i no convèncer, el Barça aconsegueix una victòria molt important després de perdre la setmana passada el clàssic contra el Reial Madrid.