El Club Esportiu Europa continua de dolç. Els escapulats han superat el Terrassa al Nou Sardenya (2-0) i suma la vuitena jornada consecutiva sense perdre. El triomf li permet mantenir-se en zona de play-off d’ascens amb 21 punts en 10 jornades. Àlex Pla ha fet un golàs a la primera meitat després d’un sevei de falta que havia suposat l’expulsió de Neskeens. A la segona meitat, tot i que Servetti ha fallat un penal, Adri Gené ha sentenciat al 83.

Primera meitat intensa: expulsió i golàs d’Àlex Pla

L’Europa ha començat dominant durant els primers minuts de joc. Domini territorial i domini en ocasions. Les primeres ocasions han estat per al conjunt escapulat, que no ha pogut transformar-les en gol. El Terrassa ha trigat a trobar la porteria local, però Marc Vito ha respost sense problemes.

Al minut 34 hi ha hagut una jugada que ha estat cabdal en el partit, l’expulsió de Johan Neeskens per agafar Eslava quan marxava tot sol cap a la porteria. La falta posterior l’ha servit de forma magistral Àlex Pla i ha aconseguit el primer gol de l’enfrontament amb un golàs que ha entrat per l’escaire.

L’Europa, amb ganes de sentenciar

Tot i que la segona meitat ha començat amb un xut de córner que ha anat a parar al travesser de la porteria defensada per Marc Vito, l’Europa ha buscat el gol de la sentència des de bon inici. Servetti ha estat el jugador més incisiu, però Marc Pérez li ha fet la guitza en tot moment. Primer, amb una rematada que ha refusat molt bé el porter egarenc al minut 55. I després, amb l’ocasió més clara fins el moment dels escapulats al 63. L’uruguaià no ha pogut aprofitar un llançament de penal que ha refusat Marcos Pérez per deixar l’emoció en l’enfrontament.

Adri Gené sentencia

L’ai al cor del resultat tan just no permetia jugar amb tranquil·litat fins que Adri Gené ha aconseguit el 2 a 0 en el minut 83. Un nou triomf i molt bona imatge del conjunt de Gràcia que es troba còmode a la part alta de la classificació.