Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, ha comparegut al 40è Congrés de Penyes de l’entitat. El president del club blaugrana ha valorat la situació del club actualment.

El president no dona per tancada la plantilla

Bartomeu ha comparegut davant dels penyistes i ha tractat els temes de l’actualitat blaugrana. En matèria de noves incorporacions, el president del club ha assegurat que “el mercat de fitxatges encara no està tancat” i no descarta més moviments fins al tancament del període. Precisament, just després d’aquest missatge, el Barça ha fet oficial el fitxatge de Junior Firpo, procedent del Betis. Amb relació a la primera plantilla, Bartomeu ha destacat que “tornem amb l’objectiu d’aspirar a tots els títols amb molta ambició i que treballarem a llarg termini per arribar lluny en totes les competicions”.

Un club amb valors i estil propi

El president blaugrana també ha fet referència als valors que abandera el club, destaca que “som un club que creu en una formació i un estil propi, creient en La Masia”.  Ha destacat que el futbol formatiu ha de ser dels pilars en els quals centrar el pla estratègic del club. D’altra banda, Bartomeu ha remarcat la feina feta pel Barça femení, que ha arribat per primera vegada a una final de la Champions. Ha afirmat que “tenim molt recorregut al davant en el futbol femení”.