El distanciament entre Neymar i la cúpula directiva del PSG és més que evident. A l’entrenament d’aquest divendres, 2 d’agost, previ a la Supercopa de França, el jugador brasiler no va saludar Leonardo, el director esportiu del club parisenc. Sembla que Neymar, com ja va informar el diari ‘L’equipe’vol sortir de seguida del club i continua esperant que li obrin la porta de sortida.

Tornada als entrenaments, amb polèmica

El jugador brasiler ha tornat als entrenaments amb el PSG després de les molèsties que arrossegava aquests últims dies, això sí, no ho ha fet exempt de polèmica. Durant l’últim exercici previ a la Supercopa de França que disputarà el PSG davant el Rennes —que Neymar no pot disputar per una sanció de la temporada passada— es va fer evident que la relació entre el club i el jugador no seria la millor possible. Leonardo, el director esportiu de l’equip francès, va estar present a la sessió i tot els jugadors de la plantilla van passar a saludar-lo, exceptuant Neymar. El jugador brasiler va passar de llarg mentre feia broma amb Thiago Silva.

“Vull que Neymar continuï a l’equip”

La marxa de Neymar és tema habitual al club francès. Mbappé s’ha referit al brasiler en la roda de premsa prèvia a la final de la Supercopa i ha deixat clar que ha parlat amb ell i vol que segueixi la propera temporada al París Saint-Germain. També ha admès que és una situació “que tothom coneix”. Tuchel, de moment encara entrenador de Neymar, també ha fet referència a la polèmica. Ha lamentat que no pugui jugar aquesta final però ha elogiat que hagi tornat als entrenaments, sense assegurar, però, la seva continuïtat al cent per cent.