Hi haurà derbi a la final de la Copa Catalunya després que el CN Barcelona s’hagi imposat al CN Sabadell per 8 a 14 en la segona semifinal de la competició organitzada per la Federació Catalana de Natació i que s’està disputant a la piscina del CN Terrassa.

Un partit molt igualat a l’inici

La segona semifinal de la Copa Catalunya ha enfrontat el CN Sabadell i el CN Barcelona. Ha estat un partit molt diferent a la primera semifinal en què l’Atlètic-Barceloneta s’ha classificat per a la final de manera clara i contundent.

L’enfrontament entres mariners i vallesans ha estat molt igualat des de l’inici, tot i que a partir del tercer quart s’ha decantat a favor del conjunt de Víctor González. En el primer quart, el marcador de 3 a 2 era una bona mostra de la semblança que “a priori” hi ha entre els dos equips.

Tota l’actualitat del waterpolo

El segon període ha continuat igual. El Barcelona ha aconseguit posar-se per davant en el marcador (4-5) i ha pogut arribar al descans amb un avantatge mínim, d’un gol, 5 a 6.

El Barcelona agafa distància i sentencia

Després del descans, el Natació Barcelona, i gràcies a dos gols de Marc Valls i Pol Gomà, s’ha posat 5 a 8 en el marcador. Un resultat que s’ha anat ampliant fins al 6 a 11, resultat amb què s’ha arribat a l’últim quart.

En l’últim quart, el Sabadell ha acabat d’enfonsar-se i finalment els mariners s’han imposat per 8 a 14 i amb Roger Tahull com a màxim anotador del partit amb quatre gols.