Mediterrani a la fase preliminar de l'Eurolliga

El Club Esportiu Mediterrani ha quedat enquadrat en el grup B de la ronda classificatòria de l’Eurolliga femenina de waterpolo. Les santsenques se les hauran amb el SIS Roma (l’equip amfitrió), el Ferencváros, el Lille, el Sirens Malta i el ZVL Tetteroo. En aquesta ronda també hi participen el CN Sabadell, el CN Mataró i el CN Terrassa.

El grup del Mediterrani

El CE Mediterrani disputarà aquesta primera ronda de l’Eurolliga femenina del 19 al 21 de novembre a Itàlia. El conjunt de Marian Díaz es trobarà amb rivals de renom com el SIS Roma, el Ferencváros o el ZVL Tetteroo.

Tots els grups de la competició

  • Grup A (Grècia): CN Terrassa, Dynamo Uralochka (Rússia), NC Glyfada (Grècia), SSN Verona (Itàlia) i Asa Tel Aviv (Israel).
  • Grup B (Itàlia): CE Mediterrani, FTC Budapest (Hongria), Lille IC (França), SIS Roma (Itàlia), Sirens (Malta) i ZVL 1886 Tetteroo (Holanda)
  • Grup C (Berlín): CN Mataró, Vouliagmeni (Grècia), BVSC Zuglo (Hongria), Niça (França), Plebiscito Padova (Itàlia), Spandau 04 (Alemanya).
  • Grup D (Portugal): CN Sabadell, Orizzonte Catània (Itàlia), Ethnikos Piraeus (Grècia), CA Pacense (Portugal) i SK Olimpia Kosice (Eslovàquia)

Una altra ronda al desembre

Els tres primers classificats de cada grup passaran a la propera ronda, que es disputarà al desembre. En aquesta segona ronda hi arribaran 12 equips, a més de l’Olympiacos grec, el Dunaujvaros i l’UVSE Budapest d’Hongria i el Kinef Kirishi rus.