L’Atlètic-Barceloneta s’ha classificat per a la final de la Copa Catalunya de waterpolo després d’imposar-se al CE Mediterrani per 15 a 7. Els mariners han estat molt superior al conjunt de Jahzeel Martínez.

Sortida fulminant de l’Atlètic-Barceloneta

L’inici del partit del CN Atlètic-Barceloneta ha estat aclaparador. En només cinc minuts, els mariners ja guanyaven per 3 a 0. Un resultat que al final del primer quart ha estat de 4 a 0 per a l’equip d’Elvis Fatovic.

El segon període no ha tingut un guió diferent al primer. Nova embranzida de l’Atlètic-Barceloneta i diferència de sis gols (7-1) just abans del descans. El Mediterrani ha necessitat 12 minuts per poder superar la porteria de Dani López Pinedo.

Sense sorpreses a la segona part

Després del descans, l’Atlètic-Barceloneta ha baixat un pèl la intensitat ofensiva i “només” ha fet dos gols, que han deixat el marcador en un clar 9 a 2 abans d’arribar a l’últim període. En els darrers vuit minuts, el conjunt de la Sant Sebastià ha ampliat encara més les distàncies i s’ha acabat imposant per 15 a 7. Serà un dels finalistes de la Copa Catalunya. Fran Fernández i Àlvaro Granados. amb tres gols cadascun, han estat els màxim anotadors del partit.