El Barça Rugbi estrena la temporada 2021-2022 amb tot el cos tècnic nou. Els blaugrana han fitxat l’argentí Santiago Monteagudo com a entrenador, provinent del Club Olivos del pa´ís sudamericà. Jean-Luc Trogno serà l’encarregat d’entrenar els tres quarts i Martín Garcia Veiga entrenarà la davantera. Els tres tècnics substitueixen Sergi Guerrero com a primer entrenador i Felipe Martínez com a segon, que han marxat a la Santboiana. També se n’ha anat al club de Sant Boi el delegat, Jordi Ros.

23 renovacions i cinc cares noves

Els blaugrana han aconseguit mantenir el bloc de la temporada passada amb 23 renovacions. Fins a cinc cares noves tindrà el projecte de Santiago Monteagudo. Francisco Bessa, jugador de la selecció portuguesa, Leo Bacchi, internacional amb Itàlia en totes les categories fins a la sub20, l’internacional japonès Toshiki Yamauchi, i Franco Cuminetti.

Un dels grans reforços és Ramiro Robledo, tercera línia d’origen argentí, que fitxa pel Barça Rugbi provinent de la Santboiana, que aquest any celebra el centenari. També ha jugat al Lexus Alcobendas. És un jugador d’un metre i 88 centímetres que pesa 99 kilos. Pot jugar en les tres posicions del back row.

Les baixes de l’equip

Les baixes més destacades són les d’Óscar Mato, que ha marxat a l’Hospitalet; Bruno Granell i Cesar Ocampo han fitxat pel Sant Cugat, i Felipe Benegas ha marxat a París per temes familiars. També han deixat l’equip barcelonista Nicolás Sbrocco i Jordi Jorba, que jugarà a la Santboiana després d’haver patit una lesió greu la temporada passada.

El repte, superar la gran temporada passada

El Barça Rugbi va fer una gran temporada l’any passat. Va quedar quart a la divisió d’honor i va arribar a les semifinals de la Copa. Santiago Monteagudo té clar que poden millorar els registres del curs anterior.