clubs barcelonins feliciten any 2019

L’arribada del nou any és motiu de celebració i l’esport no en queda al marge. Els principals equips de la ciutat han aprofitat aquestes dates per felicitar l’arribada del 2019 i han inundat les xarxes de bons desitjos per als propers 365 dies.

Els equips de Tercera Divisió no han faltat a la tradició, amb felicitacions amb diferents formats. El Sant Andreu ho ha fet publicant una imatge a Twitter, d’estil nadalenc, i on s’encabeix l’escut del club dins el zero de 2019.

Sense fotografia, però amb més missatge, ho ha fet el Sants, que ha demanat “èxits, felicitats i somnis fets realitat” per a l’any que comença.

L’Europa ha escrit un comunicat adreçat a socis i aficionats en què, en primer lloc, desitja “salut i feina” per als seus simpatitzants i, en segon terme, celebra la possibilitat que pugui arribar un èxit esportiu. A més, els graciencs, demanen a tothom que carreguin les piles per encarar el segon tram de la temporada.

El Martinenc, en canvi, ha fet servir una imatge per il·lustrar el canvi d’any. Sota el lema #SomMartinenc, els del Guinardó han volgut fer pal·lesa la seva faceta poliesportiva amb una imatge de dues jugadores de bàsquet del club: una, amb el número 18, en blanc i negre, i l’altra, en color, amb el dorsal 19.

A Primera Catalana, la Monta i la Guineueta també han tingut un espai per felicitar l’any nou. Els de Nou Barris ho han fet amb un vídeo vertical en què una onada, en una platja, s’endú el 2018. La Guineuta, en canvi, ha optat per fer servir una imatge i demanar èxits per a l’entitat.

Els dos clubs professionals de la ciutat tampoc no han volgut desaprofitar l’oportunitat de felicitar l’any nou i, tant Barça com Espanyol ho han fet a la xarxa social Twitter. Els blaugrana han desitjat un feliç 2019 en diverses llengües i han publicat un vídeo amb tocs d’humor en què es poden veure diferents jugadors parlant del nou any.

Pel seu cantó, l’Espanyol ha desitjat “gols, aturades, salut i molta alegria” a l’afició periquita i ha fet servir quatre llengües, entre les quals hi ha el xinès, per dirigir-se als seus simpatitzants.

Pel que fa al waterpolo, l’Atlètic-Barceloneta ha celebrat l’entrada del 2019 amb el primer bany de l’any i el Mediterrani ho ha fet amb un tuit ple d’elements festius.