El Martinenc ha empatat a 0 amb el Solsona. Ha estat un partit disputat i igualat, que ha tingut ocasions a les dues porteries. L’empat no trenca la ratxa negativa dels barcelonins, que han sumat dos punts dels últims 12 punts en joc.

Sense dominador clar

Els primers minuts de partit han estat molt intensos. Els dos equips han buscat el gol i han generat diverses ocasions de gol. El porter Arnalot ha evitat diverses vegades que el Solsona s’avancés. El Martinenc també hauria pogut marcar, però li ha faltat encert en la rematada final. Kilian ha estat el jugador més incisiu dels vermells, però no ha aconseguit el premi del gol.

Falta l’encert final

Els primers minuts de la represa han estat per als barcelonins. Joel, per exemple, ha estat ben a prop del gol. El Solsona s’ha espolsat el domini dels vermells i ha disposat d’un parell de bones ocasions, però cap de les dues no ha acabat entre els tres pals. En el tram final el Martinenc s’ha tornat a fer amb el control del matx i Gerard Río i Roland han estat a punt de macar, però ha tornat a fallar l’efectivitat de cara a porteria.