El Muntanyesa ha confirmat aquest diumenge que és equip de Primera Catalana. La derrota per 2 a 0 davant el Peralada ha fet palès el que tothom donava per fet i els de Nou Barris hauran de tornar a intentar pujar de categoria la temporada que ve.

Inici de partit igualat

El Peralada ha sortit disposat a encarrilar el partit com més aviat millor i en el minut 4 ha tingut una bona oportunitat. Nil, però, ha rebutjat a córner el xut d’Arnau Ortiz. El Muntanyesa s’ha refet d’aquests primers minuts i Brian ha estat el primer a crear perill per als barcelonins.

El Peralada obre el marcador

Cap dels dos equips no ha aconseguit dominar clarament el partit, però els gironins han estat a punt de marcar amb un xut d’Eric que s’ha estavellat al travesser. Els de Nou Barris han vist com el Peralada s’ha apropat a la porteria de Nil, però els gironins no han trobat la manera de rematar entre els tres pals. Els gironins han seguit insistint-hi i en el minut 40 ha estat Arnau Ortiz qui ha signat l’1 a 0, resultat amb què s’ha arribat al descans.

Sentència a la segona

La segona part ha començat amb el Muntanyesa tancat a l’àrea i traient aigua del vaixell. El Peralada ha disposat de fins a quatre rematades per ampliar el marcador, però els de Calderé han evitat el segon en primera instància. De tant insistir, l’equip empordanès ha tingut el premi de la tranquil·litat del segon gol. Arnau Ortiz ha marcat el 2 a 0 en el minut 54 i el doblet en el seu compte particular.