L’Horta ha sumat tres punts importantíssim en la lluita per la permanència. Els hortencs s’han imposat al Santfeliuenc per 3 a 0. Genís, a la primera part, i Adilson i Juanlu, a la segona, han estat els golejadors. Amb aquesta victòria els de Javi Iglesias s’apropen una mica a la salvació.

Genís avança l’Horta

Els hortencs, conscients de la necessitat que tenen de guanyar, han sortit al camp dominant i han tingut premi relativament ràpid. En el minut 9 Genís Blanco ha fet pujar l’1 a 0 al marcador. Amb el gol en contra el Santfeliuenc ha reaccionat i ha generat un parell d’aproximacions a la porteria de Víctor Cócera. De totes maneres, el partit no ha acabat de tenir un dominador clar i cap dels dos equips no ha trepitjat l’àrea contrària amb clarividència. De fet, l’ocasió següent ha estat un xut de Juanlu que ha sortit tocant el pal del porter del Baix Llobregat Alex. En els últims minuts de la primera part el Santfe ha premut l’accelerador, però els hortencs, ben posicionats defensivament, han evitat el gol de l’empat.

Adilson i Juanlu sentencien el partit

El Santfeliuenc ha sortit al camp dominant i ha tingut una primera ocasió en un llançament de falta de Romo que ha aturat Víctor Cócera. A l’Horta li costava desfer-se del domini visitant, però en en un llançament de córner ha tingut la sort que necessita tot equip. Adilson ha aprofitat una pilota solta dins l’àrea per fer el 2 a 0. El segon ha donat tranquil·litat als jugadors de Javi Iglesias, que han disposat d’un bon parell d’ocasions per fer el tercer. Els hortencs, ben posicionats defensivament, han buscat sentenciar el partit al contraatac. El Santfe ha pogut reduir diferències en un llançament de falta de Romo, però el xut ha sortit tocant el pal. I en la jugada següent Aumatell hauria pogut fer el tercer dels hortencs, però no ha pogut rematar amb condicions. Qui no ha fallat ha estat Juanlu Estévez, qui, a la sortida d’un cóner i després d’un embolic dins l’àrea, ha fet el 3 a 0.