El Sant Andreu ha guanyat el San Cristóbal per 2 a 0 i acaba com a líder del subgrup D de Tercera Divisió. Ara s’enfrontarà al Granollers en el primer partit del play-off d’ascens a la Segona RFEF. Poves i Kuku han estat els golejadors contra els egarencs.

Poves trenca la monotonia

El Sant Andreu ha sortit dominant, però la primera ocasió ha estat per al San Cristóbal, fet que ha obligat Arnau Riera a intervenir amb encert per evitar el gol. L’ensurt ha despertat encara més els andreuencs, que han disposat de dues ocasions de Poves. En la primera, Zapico ha evitat el gol; en la segona, la rematada amb el cap del davanter quadribarrat ha sortit per sobre el travesser. Els egarencs han buscat sortir en ràpids contraatacs o aprofitar alguna errada en la sortida de la pilota dels de Cristian García i així ha arribat l’ocasió d‘Adri Rivas, que ha enviat el xut al travesser. Al Sant Andreu li ha costat superar la pressió del San Cristóbal, que ha aconseguit aturar la creació de joc dels andreuencs. El partit s’ha traslladat al mig del camp i ha costat Déu i ajuda veure ocasions de gol. En el minut 38 l’àrbitre ha anul·lat un gol a Ferrón per fora de joc. I quan faltaven tres minuts per al final de la primera part, penal a favor del Sant Andreu per mans d’Adrien. Poves ha agafat la responsabilitat del llançament i l’ha transformat en l’1 a 0, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Kuku fa el segon gol

La segona part ha començat amb el San Cristóbal buscant l’empat i Juanpi ha disposat d’una bona ocasió. El Sant Andreu s’ha defensat amb ordre i ha buscat el segon al contraatac. I ha arribat en el minut 72, Kuku ha estat l’autor del 2 a 0. Un gol que ha donat tranquil·litat i serenor als jugadors de Cristian García, que en els últims minuts s’han dedicat a conservar l’avantatge i no passar angúnies. El triomf permet als andreuencs acabar com a líders del subgrup D de la Tercera Divisió.