El primer Challenger ATP Sánchez-Casal ha començat amb l’aparició de la pluja com a protagonista a intervals, fet que ha provocat que alguns partits s’hagin hagut d’ajornar. Tot i això, els enfrontaments s’han pogut reprendre al llarg de la tarda d’aquest dilluns. Després de jugar-se la prèvia durant el diumenge, els enfrontaments s’han començat a disputar durant el matí, però la pluja ha obligat a ajornar-los. De seguida, però, s’ha pogut tornar a jugar. La previsió per a aquesta setmana és d’alguns xàfecs aïllats, fet que pot provocar més suspensions.

Challenger-Sanchez-Casal-jordi-samper

La il·lusió de jugar a casa

Per a molts tenistes, disputar aquest torneig Challenger a Barcelona suposa una il·lusió extra. Alguns d’ells, fins i tot, s’entrenen a les instal·lacions de l’Acadèmia Sánchez-Casal, com és el cas de Jaume Pla. Els jugadors que no tenen possibilitats de jugar alguns campionats fora de casa, amb l’aparició d’aquest torneig, poden prendre-hi part amb més facilitats. A més, també pot ser una bona oportunitat per a amics, familiar i públic en general, de veure uns tenistes que durant l’any disputen la major part dels seus partits a l’estranger.

tommy-robredo-challenger-sanchez-casal

Presència de Tommy Robredo

Per al públic general, el Challeger ATP Sánchez-Casal té molts atractius. La participació de tenistes coneguts com Roberto Carballés (cap de sèrie número 1 i 90è en el rànquing ATP), Pablo Andújar (número 2 i 103 del món) o la inclusió a última hora de Tommy Robredo, número 227 actual del món. L’aparició d’aquests tenistes coneguts per al públic de casa nostra de ben segur que seran un bon reclam per què s’ompli la graderia de l’Acadèmia Sánchez-Casal.

El torneig ha començat a disputar-se aquest diumenge amb la fase prèvia i s’allargarà fins diumenge 14 d’octubre, quan es disputi la final individual a partir de les 11 del matí. La final de dobles es jugarà dissabte.