El Barça de bàsquet ha aconseguit una victòria in extremis davant l’Andorra. Els dos conjunts havien guanyat en les dues jornades precedents de la Lliga ACB i han presentat un duel molt igualat. Els homes de Pesic han estat especialment atents en defensa, però poc encertats en atac.

L’alternança en l’electrònic ha marcat els dos primers quarts del partit, poc encert sota el cércol i moltes pèrdues de pilota dels dos equips. El Palau Blaugrana ha pogut veure algunes de les noves incorporacions com Pangos o Kuric que han sortit a l’equip titular i Kevin Seraphin ha pogut disputar alguns minuts després de la seva recuperació i ha aixecat el públic del Palau amb cistelles com aquesta.

El tercer quart ha donat pas als millors minuts del conjunt blaugrana. Dos triples de Pau Ribas han fet possible que el Barça comencés a obrir escletxa amb l’Andorra, ha arribat a tenir una diferència de 10 punts amunt. En aquest tram el Barça ha tingut l’efectivitat que havia perdut i semblava que els andorrans no reaccionarien però aquesta mínima renda no s’ha pogut mantenir i el conjunt d’Ibon Navarro ha tornat a entrar al partit.

Els primers cinc minuts del tercer quart el Barça no ha pogut anotar cap punt i l’Andorra s’ha continuat acostant amb dues cistelles més. La bona feina en defensa ha evitat l’ensurt final, però s’ha patit per guanyar un partit en el qual els blaugrana han evidenciat les mancances en la presa de decisions en atac, assignatura pendent per afrontar amb garanties la primera cita europea, el proper dijous 11 d’octubre a Rússia, davant el CSKA de Moscou.