L’Espanyol rep aquest diumenge, a les 12 h, la visita del Mallorca a l’RCDE Stadium. Un partit que pot marcar el futur dels blanc-i-blaus a curt i mitjà termini. Els espanyolistes tenen tres punts menys a la classificació que els balears, que ara mateix marquen la salvació.

La salvació en joc

El matx contra el Mallorca ha estat definit per diversos jugadors com una final. En canvi, el tècnic, Abelardo, no va voler catalogar-lo així. Va dir que era “un partit molt important i que val sis punts”. Els blanc-i-blaus buscaran la seva primera victòria a la Lliga com a locals, un triomf que els donaria moral i empenta per aconseguir l’objectiu de la permanència. Es preveu una gran entrada a l’estadi, de fet, s’han venut totes les entrades, i això ha de motivar suficientment els jugadors per aconseguir els tres punts. L’entrenador, però, ha volgut treure importància al partit i ha dit que és “per gaudir-ne”.

El Mallorca no ha guanyat cap partit com a visitant

El Mallorca arriba a Barcelona sense haver guanyat cap enfrontament com a visitant. Els balears, després de 10 partits jugats lluny de les illes, només han sumat un punt. Aquesta dada, però, va portar a dir a Abelardo “que això fa més perillós el Mallorca”, ja que creu que aconseguir el triomf està més a prop per als balears. Un Mallorca que només ha marcat set gols fora de casa i n’ha rebut un total de 25.