Quique Setién ha sortit a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper a valorar el partit d’aquest diumenge del Barça al camp del Betis. El tècnic ha començat reconeixent que serà un “partit especial” per a ell, ja que va estar “dos anys extraordinaris” entrenant els bètics.

S’ha de guanyar per canviar la dinàmica

Respecte al partit al Benito Villamarín, Setién ha dit que “s’ha de guanyar per trencar la dinàmica de l’equip fora de casa”. L’entrenador ha reconegut que la millora que es va notar al camp de l’Athletic Club és el camí a seguir. Ha assegurat que “els tres punts són fonamentals”, ja que els permetran seguir lluitant pel títol de Lliga fins al final.

Fitxar un davanter

El tècnic ha dit que, si finalment poden fitxar algun jugador, “ens hem de reforçar amb un davanter” i que ha de ser un “jugador versàtil”. Setién també ha dit que “no aspiro a guanyar els partit per sort”, sinó que “amb el treball i fent les coses millor que el rival” ens l’única manera que coneix d’apropar-se a la sort. Per acabar, ha assegurat que “m’aïllo del soroll de l’exterior”, ja que el que faig “és treballar i centrar-me en les meves coses, com entrenar”.